Samenwerken in Teams, workshop met paardenVraag je jezelf wel eens af wat jouw rol is in de samenwerking van en met je team?
De meeste mensen staan daar niet bij stil en toch speelt naast de formele rolverdeling ook persoonlijkheid een rol in de effectiviteit van de samenwerking van het team.

In deze workshop kijken we naar de groepsdynamiek, hoe gaat het team met elkaar om, hoe beïnvloed men elkaar. Maar ook naar de formele en werkelijke rolverdeling binnen een team.
  • Wie neemt het voortouw, hoe worden beslissingen genomen, wat is ieders aandeel, komt elk teamlid voldoende aan bod.
  • Welke kwaliteiten zijn aanwezig en hoe worden deze ingezet.
  • Op welke manier betrekt men elkaar om een gezamelijk doel te bereiken. Is er sowieso een gezamelijk doel of doet ieder z'n ding en levert zo z'n bijdrage aan het resultaat. En hoe verhoudt zich dat resultaat tot het gewenste resultaat.
  • Hoe be├»nvloeden teamleden elkaar bewust of onbewust en welke impact heeft dat op werkplezier en effectiviteit.

Door je bewust te zijn van jouw eigen manier om dingen te benaderen en ook hoe je collega's dit doen, zal het team waar je deel van uitmaakt meer of minder effectief zijn.

Het paard zetten we hierbij in als extra teamlid. Het paard zal zich alleen onderdeel van het team (de kudde) voelen als teamleden het werkelijk met elkaar eens zijn en als hecht team functioneert.
Hierdoor is direct zichtbaar voor het team of hun individuele en teaminzet een dusdanig stimulerende energie opwekt die nodig is om het paard zich bij het team aan te laten sluiten.

Deze workshop is zeer geschikt voor alle teams inclusief Management Teams en Project Teams om de teameffectiviteit te onderzoeken en waar nodig te verbeteren of gewoon voor een gezellig en leerzaam team uitje.

Aangezien geen 2 teams het zelfde zijn, is de workshop Samenwerken in Teams altijd een maatwerk programma.

Wij stellen graag het ideale programma samen naar de wensen en behoeften van uw team!team-1team-2

team-3team-4

Voorwaarden

Op onze diensten zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 

Wij conformeren ons aan de

 

 

Nieuwsbrief