Programma Retraite Franse Ardennen.


Dag 1:

Deze eerste dag ontvangen wij u rond 9 uur waarna we om 10 uur met het programma beginnen.
We beginnen deze dag met een introductie van het programma, de coaches en de deelnemers met aansluitend een heerlijke lunch.
Na de lunch starten we met een korte meditatie waarna we ontspannen aan de coachingsessies met behulp van paarden gaan beginnen. Hierbij maken we een eerste aanzet om met de persoonlijke thema's aan de slag te gaan. Aan het eind van de middag nemen we de tijd om even op te frissen voordat we aan het gezamenlijk diner beginnen.
We sluiten deze dag af met een ontspannen evaluatie van de dag onder het genot van een drankje.

Dag 2:

Na het ontbijt beginnen we de dag met een "talking circle" waarin we onze ervaringen evalueren. Daarna gaan we verder met paarden coaching sessies tot de lunch.
Na de lunch bepalen we met de groep de middag activiteit. Hierbij kan gekozen worden uit coaching met paarden of persoonlijke coaching, een reflectie wandeling, een buitenrit te paard of andere activiteit.
De avond, na het gezamelijk diner, is vrij in te vullen voor de deelnemers. Heerlijk relaxen of indien gewenst een persoonlijk gesprek met 1 van de coaches.

Dag 3:

We beginnen de dag weer met een talking circle om ervaringen uit te wisselen. Vervolgens gaat een ieder individueel aan de slag met zijn of haar eigen doelen.
Na de lunch staat er een buitenrit te paard op het programma. Dit is een stilte rit waarbij we op de rug van het paard onze gedachten de vrije loop laten en onze geest open kunnen zetten voor nieuwe inzichten.
In de avond komen we bij elkaar voor reflectie en intervisie. De rest van de avond is vrij in te vullen.

Dag 4:

Naar goed gebruik vangen we de dag aan met een talking circle gevolgd door een boswandeling of buitenrit te paard, naar keuze.
Na de lunch besteden we de middag aan afrondende coachingsessies met of zonder paard.
Rond 16:00 uur sluiten we het weekend af met een groepsevaluatie waarna we weer huiswaarts gaan gewapend met een actieplan om in de komende periode met de opgedane inzichten aan de slag te gaan.


Voorwaarden

Op onze diensten zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 

Wij conformeren ons aan de

 

 

Nieuwsbrief