Zoeken in blogs

Blogin

Alleen voor geregistreerde bloggers van Coach & Paard.

Coaching

Coaching (4)

%PM, %08 %747 %2015 %18:%okt

Ben jij wie je wilt zijn?

Geschreven door
Waar hebben we het over als we het hebben over de relatie met jezelf. Het lijkt vrij logisch dat je een relatie met jezelf hebt, jij bent jij en je woont in je lichaam, je weet wat je denkt en je weet wat je voelt waarom zou je daar nu verder bij stil staan behalve dat het zo is?
%AM, %09 %000 %2014 %00:%nov

Patronen en overtuigingen doorbreken

Geschreven door
Veel van onze patronen en overtuigingen zijn aangeleerd gedrag die we onbewust blijven hanteren in ons leven. Als je van huis uit mee hebt gekregen dat je van een dubbeltje nooit een kwartje wordt zal je dit patroon, deze overtuiging, vaak onbewust voortzetten. Of misschien heb je door....
%AM, %05 %958 %2014 %00:%aug

Kracht in kwetsbaarheid

Geschreven door
Kwetsbaarheid is niet een kwestie van winnen of verliezen, maar een kwestie van inzien en accepteren dat beide bij het leven horen. En jezelf desondanks helemaal geven.
We zijn vaak geneigd om te denken dat kwetsbaarheid een vorm van zwakte is.
Naarmate je meer bereid bent je kwetsbaarheid te erkennen, zul je meer moed en betrokkenheid tonen; naarmate je je meer afschermt van je kwetsbaarheid zul je steeds meer vanuit angst en minder vanuit verbondenheid handelen.
Als je kwetsbaarheid geen ruimte geeft, laat je veel aan je voorbij gaan, en zul je uiteindelijk relaties en kansen opofferen die nooit meer terugkomen.
%AM, %16 %958 %2014 %00:%juli

Door wat voor bril bekijk jij de wereld

Geschreven door
Coaching is voor mensen zoals 'jij en ik', die in het dagelijkse leven weleens ergens tegen aanlopen. Geen zaken die ons leven totaal ontwrichten maar toch genoeg om er iets mee te willen doen.
Vandaag ga ik het hebben over paradigma's, iets waar iedereen mee te maken heeft.
"We zien de dingen niet zoals ze zijn, we zien ze zoals wij zijn".
Anais Nin

Voorwaarden

Op onze diensten zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 

Wij conformeren ons aan de

 

 

Nieuwsbrief